Wi-Fi hotspots

In een tijd waarin WhatsApp, Twitter, Facebook en andere sociale media niet meer weg te denken zijn, is het voor veel bezoekers van belang om altijd en overal online te zijn. Aangezien bij evenementen het mobiele netwerk bijna altijd overbelast is, is het verstandig dit te ondervangen met een draadloos netwerk. Zo kunnen uw bezoekers naar hartenlust berichten en foto's posten over hun ervaringen, en dat is weer goed voor de naamsbekendheid van uw evenement.

Tijdelijk Wi-Fi netwerk

Op congressen en beurzen is vaak geen vaste netwerk-infrastructuur aanwezig. Om sprekers, standhouders en bezoekers te kunnen voorzien van een internetverbinding, is het nuttig om een tijdelijk draadloos netwerk aan te leggen. Of het nu gaat om 5 gebruikers of 5.000, met NOX Event IT bent u verzekerd van een solide infrastructuur met toegewijde en gespecialiseerde ondersteuning.

Sponsoring en social media

Het draadloos netwerk kan naar uw wensen worden ingericht op het gebied van:

  • Uitgezonden naam
  • Meerdere gescheiden netwerken, bijvoorbeeld voor publiek en voor productie
  • Loginpagina's ofwel "splash pages", die kunnen worden gebrand door bijvoorbeeld een sponsor
  • Koppelingen naar social media
  • Beperkingen op dataverkeer/snelheid
  • Duur van gebruik

Rapportage

Na afloop van uw evenement krijgt u van ons een uitgebreide rapportage over het gebruik van het wifi-netwerk. Zo kunt u zien waar op uw evenement gebruik gemaakt wordt van online diensten en welke diensten veel gebruikt worden.

WiFi hotspot