Betalingsverkeer

Beschikt u al over een (tijdelijk) netwerk voor uw evenement en wilt u daarmee digitaal betalingsverkeer mogelijk maken? NOX Event IT heeft veel ervaring met het aansluiten en in bedrijf stellen van diverse soorten PIN apparatuur. Samen met gerenommeerde partners in dit vakgebied nemen we u graag alle zorgen uit handen. Van het leveren en aansluiten van de PIN apparaten tot het regelen van alle benodigde formaliteiten met banken en andere partijen. Beschikt u nog niet over een internetverbinding waarop uw PIN apparaten kan draaien? Ook die realiseren wij natuurlijk graag voor u.

Cashless betalen

Op steeds meer evenementen wordt gekozen voor cashless betalen: betalen met bijvoorbeeld een polsbandje met een chip erin. Een goede, veilige en betrouwbare internetverbinding is dan van essentieel belang. NOX Event IT zorgt er, in samenwerking met professionele partners, voor dat de juiste voorzieningen voor cashless betalen aanwezig zijn. En dat u er veilig en probleemloos gebruik van kunt maken.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Uiteraard spelen veiligheid en betrouwbaarheid bij digitaal betalingsverkeer een grote rol. Daarom werkt NOX Event IT alleen met zeer veilige systemen en verbindingen en betrouwbare partners. Professionele partijen, die snel, flexibel en servicegericht werken, onder regie van NOX Event IT. Zodat uw digitale betalingsverkeer optimaal verloopt.

PIN apparaten huren

Wanneer u niet de beschikking heeft over PIN apparaten, kunnen wij die voor u leveren. Samen kijken we naar uw specifieke wensen en zoeken wij naar de beste oplossing. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de PIN automaten op uw festival geïnstalleerd en getest worden, zodat ze klaar zijn voor gebruik.

PIN betalingen