Internet op locatie

Automatisering is een belangrijk onderdeel van de organisatie van een evenement. Zo hebben medewerkers vaak op locatie toegang tot internet nodig, en gebruiken ook standhouders, artiesten, pers en sponsoren internet als onderdeel van hun activiteiten tijdens een evenement. Wij bekijken graag samen met u welke internet- en/of netwerkcapaciteit u nodig heeft. Op basis van de behoefte, uw wensen en de mogelijkheden in de omgeving, realiseren wij een optimale oplossing.

Draadloze verbindingen

Draadloze verbindingen bewerkstelligen een snelle en stabiele internetverbinding naar afgelegen locaties. Voor deze oplossing heeft u de medewerking nodig van een (verre) buurman die met u zijn internetverbinding wil ‘delen'. Met behulp van straalzenders leggen we een verbinding van deze internetverbinding naar het terrein waar uw evenement plaatsvindt. Deze kunnen we prima over publiek of drukke wegen leggen zonder dat dit de kwaliteit schaadt. NOX Event IT heeft jarenlange ervaring met het overstralen van netwerk/internet-verbindingen over lange afstanden.

Satellietverbinding

Organiseert u een evenement op een afgelegen locatie en is er geen internetverbinding beschikbaar? Dan kunnen we een satellietverbinding realiseren. Dit is een zeer betrouwbare verbinding waarop pinautomaten goed werken en het scannen van tickets veilig kan plaatsvinden.

4G-router

Op locaties waar geen internetverbinding voorhanden is, kunnen we met een 4g-router een snelle verbinding leggen waar meerdere mensen tegelijk gebruik van kunnen maken. We maken daarbij gebruik van het mobiele datanetwerk. Hierbij zetten wij high end-oplossingen in, zodat wij altijd een hoge kwaliteit van de verbinding voor u kunnen garanderen.

Internet op evenement