Ingerichte werkplek op locatie

Het neerzetten van een succesvol evenement vereist een vlekkeloze organisatie. Dan is het handig als u op de locatie waar het evenement plaatsvindt gebruik kunt maken van snelle en perfect werkende internetverbindingen en alle benodigde apparatuur. NOX Event IT richt graag uw werkplek op locatie in en zorgt ervoor dat u via tijdelijke netwerken gebruik kunt maken van computers, laptops, printers en andere apparatuur alsof u op uw eigen kantoor werkt. Indien gewenst zorgen we er zelfs voor dat u op locatie beschikking heeft over uw eigen netwerk, documenten en (contact)gegevens.

Ticketing

Een soepele doorstroom aan de ingang van het festivalterrein zorgt voor rust en veiligheid aan het begin van het festival. NOX Event IT zorgt voor een goede internetverbinding, zodat uw ticketingsysteem goed functioneert en het scannen van de tickets vlekkeloos verloopt.

Geluidsmetingen

Door geluidsmetingen uit te (laten) voeren, weet u als organisatie van een festival of evenement exact welk geluidsniveau er tijdens uw evenement geproduceerd wordt. Voor deze geluidsmetingen is een internetverbinding vaak wenselijk en/of noodzakelijk. NOX Event IT zorgt voor een stabiele en snelle verbinding, zodat geluidsmetingen probleemloos uitgevoerd kunnen worden.

Pers

Fotografen en verslaggevers delen hun beelden en verhalen al lang niet meer alleen via papieren media of een website. Het liefst plaatsen zij live of zo snel mogelijk hun updates via social media en andere online kanalen. NOX Event IT zorgt ervoor dat zij snel en probleemloos hun werk kunnen doen.

Betalingsverkeer

Naast de internetverbinding kunnen wij ook het digitaal betalingsverkeer voor u inrichten. Dit doen we samen met gerenommeerde partners in het vakgebied. Van het leveren en aansluiten van de pinterminals tot het regelen van alle benodigde formaliteiten met banken en andere partijen: we hebben er een ruime ervaring in. Ook voor het inregelen van ‘cashless betalen' kunt u prima bij ons terecht. Beschikt u al over een (tijdelijk) netwerk voor uw evenement en wilt u daarmee digitaal betalingsverkeer mogelijk maken? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Marketing & sponsoring

Steeds vaker zien bedrijven en organisaties evenementen als een mogelijkheid voor het uitvoeren van marketingprojecten, gericht op specifieke doelgroepen. NOX Event IT heeft een uitgebreide ervaring met het faciliteren van de automatisering rond deze projecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan computerzuilen waarop bezoekers een specifieke website kunnen bezoeken of terminals waarop promotionele games gespeeld kunnen worden. NOX Event IT zorgt er graag voor dat het werkt. Effectief, veilig en betrouwbaar.

Live streams

Het live streamen van optredens van bijvoorbeeld dj's of bands heeft de laatste jaren een vlucht genomen. NOX Event IT zorgt (indien gewenst) voor een internetverbinding die het mogelijk maakt voor artiesten om hun optreden live te delen via internet.

Tijdelijk internet op festivals en evenementen